четверг, 7 мая 2015 г.

Уклін – живим, загиблим – слава!

     Стало прекрасною традицією, що у ці травневі дні увесь світ, усі чесні люди на землі, віддають данину вічної шани і любові особливій когорті людей, на долі яких особливу печать поставила війна.


     70 років Перемоги відзначає вся Європа. Перемога! Святе слово для кожного учасника війни і для кожного з нас. Велич людського духу, незламна воля захисників Вітчизни закарбована у кожній зі сторінок безсмертного літопису Другої Світової війни. Особливо емоційні і хвилюючі мистецькі сторінки цього літопису. Центральна районна бібліотека разом з Будинком дитячої творчості провела літературно-музичну композицію «Пісня обпалена війною». Ведуча заходу директор ЦРБ, Валентина Нагірняк, розповіла присутнім історію написання відомих фронтових пісень, учасники заходу переконалися, що мовою пісні можна розказати історію війни не гірше за підручники. У кожної з цих знаменитих пісень Другої Світової війни є історія. У кожної своя. Правдива, тому що основана на реальній фронтовій історії.

А в читальній залі районної бібліотеки, в ці дні, проходить презентація книжкової виставки-панорами «Уклін – живим, загиблим – слава!». Книги, альбоми, газетно-журнальні статті, представлені на експозиції, допоможуть більше дізнатися про нацистсько-фашистських загарбників та вшанувати память наших дідів та прадідів.



Для юних читачів районна бібліотека для дітей організувала книжкову виставку «Перемога, свята Перемога!».


Комментариев нет:

Отправить комментарий