четверг, 7 июля 2016 г.

                        Мрії про Україну:дитячий погляд.

       Під такою назвою проходить Всеукраїнський конкурс дитячої творчості, присвячений 25-й річниці Незалежності України.Організаторами виступили Фонд Миколи Томенка "Рідна країна" та Національна бібліотека України для дітей.
          У першому турі конкурсу ,який організувала районна бібліотека для дітей прийняло участь 59 юних читачів району.На конкурс діти надсилали поетичні,прозові твори та малюнки,які відображали майбутнє України,входження її в Європейську спільноту.Вісімнадцять кращих робіт районне журі відібрало для участі в обласному турі.
            І приємна новина чекала на працівників районної бібліотеки для дітей - дві наші землячки Аліна Дмитришина із Вил та Аліна Прущак із Марківки стали переможцями обласного туру. Аліна Дмитришена  зайняла 1 місце,а Аліна Прущак -2.
             Пятого липня в обласній бібліоткці для дітей імені І.Франка переможцям обласного туру конкурсу директор обласної дитячої бібліотеки Тетяна Мрищук вручила дарунки. Діти зачитували свої твори та відвідали  Вінницький краєзнавчий музей.
             Роботи 18 переможців другого обласного туру направлені в Національну бібліотеку України для дітей для участі в третьому завершальному етапі конкурсу.
             Чекаємо і надіємося на перемогу юних томашпільчанок.


                         

Комментариев нет:

Отправить комментарий