четверг, 6 июля 2017 г.

                     Семінар бібліотечних працівників

       Шостого липня  в Томашпільській центральній районній бібіотеці відбувся семінар бібліотечних працівниуів на тему "Місія бібліотек у формуванні самосвідомості дітей та молоді".
З доповіддю "Про перспективи діяльності бібліотечних закладів в умовах децентралізації" виступила директор ЦРБ В.Нагірняк.Методичні рекомендації "Бібліотека -дітям : у головній ролі книга" надала бібліотекарям завідуюча  районною бідліотеко для дітей Є.Кукурудза.
     Поділилися досвідом роботи по темі "Робота з дітьми та молоддю- шлях до подолання кризи читання" працівники Липівської (Т.Тіманова),Гнатківської(О.Горбатюк) та Комаргородської
( Л. Максимець) сільських бібліотек.
    Бібліотекар по комплектуванню В.Грушевич дала методичні вказівки по впровадженню УДК в бібліотеках ,методист ЦРБ  Г.Чорна  виступила з консультацією "Блог,як інноваційний шлях роботи бібліотек" та повідомила біблотечним працівникам про умови обласного конкурсу "Читацькі студії". Бібліотечним працівникам було продемостпровано відеоперегляд "Бібліотечна реформа в контексті вирішення проблем в системі державних закупівель книг".
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий