понедельник, 15 июля 2019 г.

« Децентралізація – нові можливості для розвитку громади»



 12 липня цього року в рамках проекту  « Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» ( ПУЛЬС) проведено інтерактивну зустріч з активом та мешканцями с. Гнатків « Децентралізація – нові можливості для розвитку громади»
    З вступним словом до громади села звернувся сільський голова Басараба Микола Віталійович.  Жителі   обговорили проблемні питання  громадського життя села. Головною проблемою  для гнатківчан є водопостачання. Для  заміни  водогону потрібні  великі кошти., яких  у сільському бюджеті обмаль. В заході взяв участь голова Томашпільської ОТГ Немировський Валерій Ф едорович , який розповів про успішний досвід роботи  томашпільської громади в умовах децентралізації та нові перспективи розвитку  села після реформування.

    Під час зустрічі працівники  Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради ознайомили учасників з інформаційними матеріалами з питань реформи децентралізації в Україні.
Захід відбувся рамках реалізації проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні». Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX в Україні за фінансової підтримки USAID

#USAID #PULSE #IREX #АМУ



1 комментарий:

  1. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

    Plus, getting it running is as simple as 1, 2, 3!

    Here are the steps to make it work...

    STEP 1. Choose which affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add push button traffic (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate products system explode your list and sell your affiliate products for you!

    Are you ready to start making money?

    You can test-drive the system for yourself risk free...

    ОтветитьУдалить