понедельник, 17 февраля 2020 г.

Нова книга - новий друг     

Всі ми любимо нові речі. Вони ваблять нас гарним видом, пахнуть новизною, виблискують свіжістю. А нові книги зачаровують читачів новою інформацією та гарним настроєм.
До бібліотеки для дітей Томашпільської селищної ради надійшло 130 нових книг на різні смаки.
Юних математиків зацікавлять книги Якова Перельмана «Захоплююча алгебра», «Захоплююча геометрія», «Захоплююча фізика». Хочеш вразити друзів майстерними науковими трюками – читай книгу «Крута фізика».
У тебе є кошеня, а ще так хочеться, щоб батьки дозволили взяти маленьке цуценятко. Ти не знаєш, як його доглядати - не біда. У цьому тобі допоможуть енциклопедії «100 фактів про собак і цуценят», «100 фактів про котів і кошенят».
Заслуговує на увагу енциклопедія «100 фактів про динозаврів». Книжка в доступній формі знайомить дітей молодшого шкільного віку з історичним світом динозаврів. На кожній сторінці є чудові малюнки та фотографії, які допоможуть краще зрозуміти прочитане.
Антилопи гну, гіпопотами, амурські тигри, руді кенгуру, барибали, імператорські пінгвіни – ці тварини від нас дуже далеко, а знати хочеться про них все: як виживають вони в дикій природі, як поводяться в різних ситуаціях, які їхні оселища. Розповість тобі, юний друже, про них «Атлас тварин», познайомить з кожним описаним тут створінням, щоб збагнути його унікальне місце у світі. То з якою твариною ти мандруватимеш сьогодні?
А ще нас цікавлять такі питання:                                                 
-         як кити полюють?
-         звідки береться вогонь?
-         чому деякі тварини сплять усю зиму?
-         чи далеко до неба?                                                                  
-         чому на морозі з рота йде пара?
-         скільки волосин у нас на голові?
Відповідь отримаєте, коли прочитаєте книжку «80 хитромудрих запитань про…»
Куди зникає сонце вночі? З чого зроблені зорі? Ми самотні у Всесвіті чи десь там, на далекій планеті, є ще один хлопчик  або дівчинка, що дивиться в небо і розмірковує точнісінько про те саме? Багато науковців присвятили своє життя цим таємницям, а відповіді - не знайшли. Але є професор Астрокіт, найкмітливіший дворовий кіт, якого ви коли - небудь зустрічали. Він дає команду: «Задраїти люки й пристебнути паски безпеки»! Час нам відірватися від Землі і розвідати Всесвіт з  книгою «Професор Астрокіт і неосяжний космос».
У дітей багато запитань, часто дуже важливих. Що ж робити? Чи мусять батьки та інші дорослі на них відповідати? І чи потрібно батькам відповідати на них замість самої дитини? Книги серії «Мистецтво мислити» до кожного питання пропонують декілька відповідей. І ці відповіді ви, діти, зможете вибрати самі. Можливо запитання залишаться без відповіді? Тим краще. Адже життя, любов, краса та добро завжди залишаються запитаннями. Запитання окреслюють шлях, досліджують його, а допоможуть вам у цьому книги : «Дівчинка на всі 100% » та «Хлопець на 100%». Саме з ними легше долаються проблеми перехідного, підліткового віку, закладається фундамент дорослого життя.
Є новинки у бібліотеці для дітей і для любителів казок, віршів та гумористичних оповідань.

Приходьте, вибирайте нову книгу, читайте та отримуйте нового друга!



1 комментарий:

  1. If you're looking to lose fat then you have to get on this totally brand new tailor-made keto meal plan diet.

    To create this service, licensed nutritionists, personal trainers, and chefs have joined together to develop keto meal plans that are useful, suitable, price-efficient, and enjoyable.

    From their first launch in 2019, thousands of clients have already completely transformed their body and well-being with the benefits a certified keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones given by the keto meal plan diet.

    ОтветитьУдалить