среда, 4 июля 2018 г.

Літо з книгою

Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Щорічно кожна бібліотека, яка обслуговує дитяче населення, розробляє і реалізовує Програму літніх читань. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів, творчих конкурсів, Інтернет-спілкуванню. 
Якщо протягом навчального року у школярів переважає “ділове читання”, то влітку весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню і улюбленим захопленням. Програма  розрахована на роботу з дітьми різного віку. В її рамках бібліотека займається залученням дітей і підлітків до читання кращих художніх, науково-пізнавальних книг, за допомогою творчих конкурсів створює умови для читацького розвитку. Влітку бібліотека працює за програмою «Літо з книгою – це супер!».

В цьому році дитяча бібліотека Томашпільської ОТГ проводить такі заходи під час літніх канікул:
- Флешмоб «Відпочиваємо з книгою»;
- Хвилинка здоров’я «Здорові діти – щаслива нація»;
- лепбук «Білет в доросле життя»;
- літературні жмурки «Знайди героя казки»;
- рекламна фото-акція «З книгою по життю»;
- літературний аукціон «А нас ви ще не читали?»;
- прем’єри нових книг «Читач сказав «Браво!»;
- шоу-програма «Ура! Канікули!»;
- піар-акція «Виходь у двір читати» (читання в голос читачами та бібліотекарями).



Запрошуємо хлопчиків і дівчаток взяти участь у програмі літніх читань «Літо з книгою – це супер!».


Протягом літнього періоду в бібліотеці ви зможете гарно відпочити відправитися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в пізнавальні ігри, виготовляти іграшки, малювати тощо. Літнє читання за шкільною програмою ми пропонуємо поєднати з переглядом художніх та мультиплікаційних фільмів у Інтернет-центрі читального залу. А яке літо без ігор? В нашій бібліотеці на вас чекають комп’ютерні ігри, конкурси малюнків. Наша мета – показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія захоплюючих і веселих «подорожей». Чекаємо зустрічі з Вами.   

Комментариев нет:

Отправить комментарий