понедельник, 29 октября 2018 г.

Допомагаємо вивчати іноземну мову

Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами набуває все більшого значення. Саме тому бібліотека розкриває книжкові фонди, які нададуть допомогу читачам у більш поглибленому, самостійному вивченню мов. 

На допомогу вивченню іноземних мов в читальному залі центральної бібліотеки Томашпільської ОТГ оформлено книжкову виставку-перегляд «Допомагаємо вивчати іноземну мову».
На виставці читач знайде словники, посібники, довідники на допомогу вивченню англійської, німецької, польської, чеської, новогрецької, старослов’янських  мов. В книзі Гогільчин С. І. «Англійська мова. Розмовні теми для старшокласників» містяться додаткові матеріали до вивчення розмовних тем. Книга «Німецькі прислів’я та приказки» містить більше 1500 найуживаніших німецьких прислів’їв та приказок. А стислий курс граматики з польської мови допоможе вивчити книга Лобас Н. П. «Польська мова: Стислий курс граматики». Запропонований у посібнику Ковальська М. «Польська мова за 4 тижні». Інтенсивний курс польської мови зацікавить не лише тих, хто починає її вивчати, а й тих, у кого виникла потреба відтворити в памяті польську лексику і повторити граматику. До уваги читачів в бібліотеці є також інші книги по темі.


Комментариев нет:

Отправить комментарий