пятница, 2 ноября 2012 г.

Тиждень правових знань

В рамках Тижня правових знань, що проходить у ра­йоні з 8 по 12 жовтня, в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулася скайп-конференція «Пра­ва людини - гарантія розвитку людства».

В конференції, яка проходила в режимі он-лайн, одночасно могли бра­ти участь користувачі мережі Інтернет у Томашпільській центральній районній бібліотеці, Томашпільській, Вапнярській селищних та Липівській і Яришівській сільських бібліотеках, задати і почути відповіді юристів на цілий ряд питань правового характеру. Більшість їх стосувалася отримання державних пільг різними катего­ріями громадян, особливостями оформлення правових документів тощо. Відповіді на запитання давали М.Милимуха,

 головний спеціаліст районного управління юстиції, народний адвокат А.Нікітюк, юрист Томашпільської селищної ради А.Щербатий.

 Підготували і провели скайп-конференцію працівники ЦРБ та директор В.П.Нагірняк. Відвідувачі мали можливість ознайомитися з вис­тавкою літератури з правової тематики. Подібні виставки літератури є в кожному бібліотечному закладі району.

Комментариев нет:

Отправить комментарий