среда, 20 февраля 2013 г.

Засідання любительського об’єднання садівників-городників  «Щедра грядка»

Любительське об’єднання садівників – городників «Щедра грядка»,  що працює при ЦРБ відкрито для тих, хто займається вирощуванням квітів, фруктів, овочів на своїх присадибних ділянках і має бажання поділитися своїм досвідом  з друзями по захопленню. «Щедра грядка» постійно поповнюється новими природолюбами - знавцями у вирощуванні, щепленні, догляді, виборі вдалих сортів  сільськогосподарської  продукції, а також початківцями, які мають можливість  поспілкуватися, ознайомитися з літературою по садівництву та городництву.
19 лютого 2013 року  в читальному  залі центральної районної бібліотеки відбулося засідання любительського об’єднання, на якому обговорювалися ряд питань щодо вирощування плодових та овочевих культур
Особливості вирощування винограду в кліматичних умовах південного регіону Вінниччини, про які розповів голова любительського об’єднання Г.В.Слободян. 
Він також на практиці показав, як правильно проводити щеплення плодових дерев. Його доповнила знаннями про весняну обрізку та вибір сортів дерев та кущів О.С.Щетніцька.
По підготовці насіння та вирощування овочевих культур  повідала викладач Комаргородського аграрного ліцею А.Д.Кушнір.
Методист ЦРБ Чорна Г.І. презентувала новий журнал «Сонце. Сад», який надійшов до бібліотеки, як реклама.
Протягом засідання його члени – бувалі садівники та городники Шклярук Г.С., Смоляк С.Й.,  Корчинська Н.Г., обмінювалися досвідом та надавали корисні поради початківцям.
По завершенні засідання відбулася дегустація овочевої та ягідної продукції заготовленої власноруч членами «Щедрої грядки».
Працівники читального залу Коновал О.Й. та Чорна Г.П. організували виставку літератури, яку ілюстрували домашніми заготівлями овочів та фруктів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий