четверг, 13 февраля 2014 г.

«Щедра грядка» запрошує!


Відбулося засідання любительського обєднання «Щедра грядка» Томашпільської центральної районної бібліотеки.
Члени обєднання вирішили своє перше засідання в цьому році присвятити темі ландшафтного дизайну, благоустрою земельних ділянок та питанням вирощування перспективних сортів садових та городніх культур.
Перед присутніми з повідомленням про створення ландшафтного дизайну своїми руками і без особливих капіталовкладень виступив Гомель О. А.
В своєму виступі він наголосив, що починаючи творити ландшафтні роботи, важливо розуміти, що не кількість елементів, що обєднанні в комплекс, роблять їх затишними, а гармонійність обєднання всіх елементів в естетично цілісний ансамбль дизайну. 
З захопленням присутні переглянули слайд-шоу ландшафтних композицій, створених на присадибній ділянці Н. Г. Корчинської.


Детальну консультацію про агротехніку вирощування сливи, добір сортів, вибір місця посадки, та рецепт смачного сливового варення дала Смоляк С. Й.
  
Голова любительського обєднання Г. В. Слободян поділився своїм досвідом з вирощування найурожайніших сортів картоплі, помідор та огірків, дав консультації з питань захисту цих культур від шкідників. 


Бібліотекар читального залу Г. П. Чорна ознайомила присутніх з розгорнутою книжковою виставкою «Дім. Сад. Город». 

А по завершенні засідання відбулася дегустація вирощеного урожаю минулого року, за неперевершеними рецептами дбайливих господинь. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий