среда, 20 августа 2014 г.

Моя Україно, ти в серці єдина

     
     24 серпня 2014 року минає 23 роки від дня проголошення Акту про незалежність України. До цієї дати в центральній районній бібліотеці оформлено книжкову виставку «Моя Україно, ти в серці єдина». Книжкова виставка складається з наступних розділів:
          1) Україна. Віхи історії
          2) Краса і велич символів держави
          3) Пульс української незалежності.
     На виставці представлені документальні матеріали, публіцистичні твори, що інформують про доленосні етапи державотворення в Україні, а також кроки розбудови демократичного суспільства.
     Також подано матеріали, що розповідають про тернистий шлях, який пройшла Україна, здобуваючи незалежність від часів козаччини до історичних подій початку ХХІ ст. Вагоме місце присвячено історичним портретам тих, хто очолював українську державу в різні історичні періоди. Виставка знайомить з документами про державну символіку України, що формувалася протягом тисячоліть.
     Роки незалежного існування України були насичені політичними та економічними змінами. За цей короткий час Україна здобула визнання у сучасному світі. Про становлення молодої незалежної держави розповідає добірка  документів.
     Рік у рік набирає сил, міцніє Україна, переборюючи проблеми, успадковані від минулого. Сьогодні українські патріоти знову захищають суверенітет і незалежність рідної землі, відстоюючи її територіальну цілісність і доводячи усьому світу незламність нашого народу.

Олена Коновал, бібліотекар читального залу

Комментариев нет:

Отправить комментарий