четверг, 17 января 2019 г.

Екскурсія дошкільнят до бібліотеки

До Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради та бібліотеки для дітей завітали вихованці дошкільного навчального закладу «Сонечко». Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів.



Працівники бібліотеки познайомили дітей з правилами користування бібліотекою та книгою, з різноманітними видами літератури, які зберігаються в бібліотеці, розповіли про читацький формуляр і для чого він потрібен. Також провели казкову гру-вікторину. Майбутні читачі із захопленням відгадували загадки, знайомилися з цікавими книгами та дитячими журналами.
Також діти завітали до читального залу Публічної бібліотеки, де на них чекало цікаве знайомство з бібліотекою, де читають їх батьки, дідусі і бабусі. Сподіваємось, що ми зробили найголовніше – викликали в дітей бажання стати активними читачами. Працівники бібліотеки щиро вдячні таким небайдужим вихователям, які проявляють стійкий інтерес до книги і бібліотеки. Запрошуємо всіх завітати разом з дітьми в бібліотеку, опановувати цікаву інформацію, розширювати кругозір за допомогою книг.





Комментариев нет:

Отправить комментарий