пятница, 9 февраля 2024 г.

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ


💻У вівторок другого тижня лютого з 2004 року відзначається День безпечного Інтернету, який запроваджено за ініціативою європейських некомерційних організацій European SchoolNet та Insafe Захід . Цьогоріч цей день випадає на 6 лютого.
📱Погодьтеся, що сучасні інформаційні технології та Всесвітня мережа не тільки відкривають безмежні можливості для навчання й особистісного розвитку людини. На жаль, вони також сповнені загроз та небезпек, яким треба вміти протистояти. Саме про це йшла мова на уроці безпечного інтернету: 🖥
«Я в мережі інтернет»з учнями Раківської гімназії, який провів вчитель інформатики, за сумісництвом бібліотекар інформаційних та комп’ютерних технологій Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради Олександр Хвостецький.
👨‍👨‍👧‍👦Діти були активними в інтерактивних іграх: «Інтернет: МІФ чи ФАКТ», «Так чи Ні?» та «Що можна робити в інтернеті?», виконували важкі завдання ВЕБ – квесту «Безпечний інтернет».
⌨️Познайомившись з цікавою та важливою інформацією, зробили висновок, що Інтернет може бути прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але як і весь реальний світ, Мережа Інтернет теж може бути небезпечна, та коли ти обізнаний – значить озброєний!📘📲❤️#Дія_Цифрова_освіта











Комментариев нет:

Отправить комментарий