понедельник, 14 мая 2012 г.

РІДНИЙ КРАЙ – ВІННИЧЧИНА

Протягом лютого-березня відділ культури і туризму райдержадміністрації спільно з районною бібліотекою для дітей проводили конкурс на кращу письмову ро­боту серед дітей віком від 11 до 15 років щодо знань про історичне минуле та сьогодення рідного краю з метою заохочення їх до вивчення історії, культури Вінниччини, збору матеріалів про уродженців області.
Конкурс проходив у двох номінаціях: "Генеалогія мого роду або відомої родини на Вінниччині" та "Моя роди­на в старих світлинах".
На конкурс було подано 18 робіт.
Журі одноголосно визнало, що всі юні краєзнавці відповідально попрацювали, зібрали цінний матеріал, а переможцями стали: у І номінації - Аліна Барасій, уче­ниця 9-В кл. Томашпільської (І місце), Оксана Патраманська, учениця 10 кл. Гнатківської (II місце) та Юлія Камінська, учениця 8 кл. Вербівської (III місце) шкіл. У другій номінації першість здобула Маріанна Нечитайло, учениця 8 кл. Вапнярківської, друге місце посіла Вероніка Римаренко, учениця 7 кл. Липівської, а третє розділили Анастасія Боготіна, восьмикласниця Антонівськоїта Яна Стоянова, учениця 4 кл. Липівської шкіл.
Переможцям конкурсу вручені пам'ятні сувеніри.

Комментариев нет:

Отправить комментарий