среда, 23 мая 2018 г.

Моя громада – мій добробут

Громадська організація «Надія Томашпілля» та Томашпільська центральна бібліотека є переможцями спільного проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів і Асоціації міст України.
Починаючи з 2017 року в кількох населених пунктах району було проведено інформаційні зустрічі з активними громадянами, які зацікавленні в розвитку своїх територій та мають бажання долучитися до реформи місцевого самоврядування.
22 травня цього року така зустріч відбулася в селі Липівка в приміщенні сільської бібліотеки. Із вступним словом виступила секретар Томашпільської селищної ради В. Г. Залюбівська. Про реалізацію проекту ПУЛЬС в районі інформувала директор центральної бібліотеки В. П. Нагірняк.
Із досвідом роботи Томашпільської обєднаної громади з реформування місцевого самоврядування ознайомив Томашпільський селищний голова В. Ф. Немировський. Виступ викликав дискусію серед учасників заходу. Відбулося активне обговорення перспектив розвитку села в умовах децентралізації.
В. о. старости села Ракова Н. С. Пацюк навела переконливі приклади покращення життя жителів села після обєднання з Томашпільською громадою.
Присутні переглянули відеофільм «Томашпільська ОТГ» та отримали відповіді на питання, що хвилюють жителів села.








Комментариев нет:

Отправить комментарий