вторник, 22 августа 2023 г.

РУБРИКА «ПО КНИГУЄМО!»

ПРЕДСТАВЛЯЄ: Роман Людмили Таран «Крила Магдалини».

Людмила Таран - письменниця, журналістка, лауреатка трьох мистецьких премій, авторка 18 книжок. Її твори друкувалися в Польщі, США, Литві, Чехії, Австралії.
🫶 📗Всі історії ( в книзі вміщено 15 розділів ) розкривають Жінку: жінку-матір, жінку-спокусницю, жінку – завойовницю, жінку - сестру, чи жінку - музу. І можна лишитися осторонь, спостерігаючи за кожним етапом життя, а можна «пережити» це життя з героїнею.
… «Уляна- от не любила вона імені свого, страх як не любила ще змалку: таке допотопне, цвіллю якось відгонить. Однак змусила себе не просто звикнути а й прийняти…» Чому? Хвилює молоду жінку і таке вічне питання: «Якось я запитала одного священника: ну чого, мовляв, «жена да убоится мужа свого»?. І він так відповів: «Не страхом тримається сім`я. Просто треба мати такий рівень довіри і кохання одне до одного, аби кожен боявся вчинком і навіть думкою засмутити свою пару. І кожен чинить для благополуччя родини половину всякої роботи і трохи більше, не чекаючи на подяку і винагороду, а тільки в ім`я любові своєї» … Ось такої сім`ї я хочу. Та чи матиму?.
Цікаві думки та поради із життя героїнь: «Бійся бажань своїх,бо можуть здійснитися. Можуть бути небезпечними». «Наш досвід, буває, нічого не вчить. Словом, перш ніж чогось дуже хотіти, подумай, чим це тобі загрожує. Ніколи не проси Бога, коли достеменно не знаєш, як може обернутися для тебе те, чого так жадаєш. І взагалі прагнути чогось треба дуже обережно й тихо…».
📖📙📘На завершення в книзі – цикл любовної лірики "Вірші, надіслані Сапфо”: як своєрідний щоденник серця.
З якими ще цінностями життя діляться герої коротеньких оповідок з читачем? Обов’язково прочитайте, дізнаєтесь!
Читайте українське!🇺🇦





Комментариев нет:

Отправить комментарий