четверг, 31 августа 2023 г.

«Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих».


🇺🇦29 серпня День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність нашої держави, це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.
В читальному залі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради розгорнуто панораму пам’яті «Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих».
📘 До уваги читачів періодичні видання та книги, які описують історичні періоди боротьби за територіальну цілісність України ,Іловайську трагедію , війну на Сході України, та повномасштабне вторгнення російського агресора на нашу рідну українську землю.
🌻 Крім цих видань на виставці представлені інформаційні матеріали про жителів громади , які віддали своє життя за незалежність України, за мирне небо, за дитячий сміх, за нашу свободу…
🇺🇦Пам'ятаймо наших Героїв кожної миті, кожної хвилини, кожного дня! … Герої не вмирають – вони завжди житимуть у нашій пам’яті, піснях, та спогадах.
💐Запрошуємо усіх охочих ознайомитися із документальними матеріалами трагічних подій та вшанувати пам’ять загиблих героїв.





Комментариев нет:

Отправить комментарий