вторник, 2 января 2024 г.

ПРОЄКТ «МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ» триває!

 

🎨🖌
«Любов у кожній петельці!»
🌲❄️ У передноворічні дні завжди хочеться чогось світлого й казкового, а особливо зараз, у такий важкий час. Поринути у атмосферу дитинства й свята пропонуємо познайомившись з дивовижний світом Ірини Костаревич!
🌺 Наша сьогоднішня героїня проєкту народилась в мальовничому Сокільці на Немирівщині. Одружившись, проживає в Томашполі. Працює майстром манікюру, де вдало проявляє свою творчість, створюючи справжні шедеври!
🧶 Ще одним захопленням пані Ірини є створення кумедних, м'якеньких і напрочуд милих на вигляд в'язаних іграшок - амігурумі. А почалося захоплення з прохання донечки придбати в’язану іграшку. Нічого відповідного не знайшовши, вирішила спробувати зв’язати сама. Доня була задоволений результатом, а Ірина – процесом. З часом набралась досвіду і навчилась в'язати по схемах, деякі вигадує сама. Пані Ірина займається в’язанням іграшок амігурумі більше року і за цей час м’якенькі, милі іграшки заполонили серце і вільний час.
🐶 🦊 Японське мистецтво в'язання гачком, чи спицями досить популярне і в Україні. Амігурумі з японської перекладається дослівно як «в'язана м'яка іграшка». Цьому мистецтву уже сотні років, але відомим і популярним воно стало лише протягом останніх 10-15 років.
🐰🐵 Іграшки стають гарними друзями для багатьох діток. Нитки та наповнювач для звірят Ірина використовує гіпоалергенні, оченятка та ротик на безпечному кріпленні, деякі елементи вишиті.
🦁🐭 У пані Ірини завжди багато енергії для творчості, адже в’язані іграшки наділені особливою енергетикою, і всі для неї як діти!
📲Результати свого захоплення Ірина демонструє у соцмережах
Тож знайомимось сьогодні з творчістю Ірини Костаревич і в нашому проєкті!
Переглянути відео за посиланням;

Комментариев нет:

Отправить комментарий