пятница, 21 июня 2019 г.

Тихі зорі вічної пам’яті

22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців, коли фашистська армія вторглася на територію нашої країни. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.



Кожен рік в цей день ми згадуємо тих, хто не повернувся з цієї війни, хто потом і кров’ю відстоював нашу Перемогу і прийняв на себе цей страшний удар, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані.
Вшановуючи пам’ять жертв війни в Публічній бібліотеці Томашпільської селищної ради організована книжкова виставка «А завтра була війна». На ній представлено чимало цікавих матеріалів, книг, публіцистичних роздумів, фотоальбомів. Зокрема, такі видання як альманахи «Пам'ять серця», «Україна у другій світовій війні», книги «Україна у полум'ї війни. 1941-1945», «Герої визволення України», «Друга світова війна: український вимір», фотоальбом «Вінниччина в роки великої вітчизняної війни»,  та багато інших.
Сьогодні, потерпаючи від кривавої агресії на Сході України кращі сини і дочки знову зі зброєю в руках захищають кордони України, наш спокій і свободу, право на гідне і вільне життя. Віддаймо ж шану всім українським борцям, які в часи воєнних лихоліть захищали рідну землю. Схилімо голову перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.


1 комментарий:

  1. As stated by Stanford Medical, It is in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh an average of 19 KG lighter than us.

    (And by the way, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING around "HOW" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", and not "what"...

    Tap on this link to reveal if this quick test can help you release your true weight loss possibility

    ОтветитьУдалить