пятница, 1 декабря 2023 г.

РУБРИКА "ПО КНИГУЄМО!"

представляє книгу Богдана Коломійчука"Експрес до Ґаліції".

📘Богдан Коломійчук – відомий автор історико-авантюрних та детективних романів, дія яких переважно відбувається у Львові початку ХХ століття. За свою творчість отримав Гран-прі конкурсу «Коронація слова 2013». Роман «Експрес до Ґаліції» входить до серії романів: «Готель Велика Пруссія» та «300 миль на Схід».
🚂"Експрес до Ґаліції" - це захоплюючий детективний роман, який переносить читача у заплутані та небезпечні реалії початку XX століття.🔎 Головний герой, комісар львівської поліції Адам Вістович, випадково потрапляє у вихор шпигунської гри, де його розум і незламна воля потрапляють у випробування: «Комісар навіть встиг подумати, що ця бісова інтуїція ще жодного разу його не підвела. І щоразу коли він до неї не дослухався, то неодмінно потрапляв у халепу. І от зараз, відчувши, як пришвидшилось його серце, міг принаймні дістати з кишені свого браунінга. Але ж ні, замість пістолета, він витягнув портсигар.»
📙Мережа сюжетних ліній простягається через кілька міст та країн. Від Швейцарії до Львова, від Бадена до Венеції - ця подорож стає справжнім пригодницьким шляхом для героїв, а складні розслідування інтриги, роблять книгу надзвичайно цікавою та неперевершеною.
🕵️‍♀️Автор не лише занурює нас у часи минулого, а й пропонує роздуми над питаннями правди, вірності, боротьби за ідеали. Захоплюючий лабіринт подій, загадок та зрад, в якому кожен крок призводить до нового відкриття та небезпеки.
Зміст роману тримає в напрузі до останньої сторінки... То ж ласкаво просимо в історичний детектив! 📗


Комментариев нет:

Отправить комментарий