четверг, 14 декабря 2023 г.

ПРОЄКТ «МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ»

 



💐🎼Знайомимось з обдарованою і талановитою томашпільчанкою Міщанчук Ларисою Василівною, викладачем фортепіано, концертмейстером та керівником дитячого хору Томашпільської дитячої музичної школи. А ще майстринею на всі руки! У бісері розкривається її душа.
🖌Ще зі шкільних років Лариса любила займатися творчістю, серед однолітків відрізнялась хистом до малювання, вона вміло поєднувала відтінки кольорів. Згодом освоїла техніку ажурного плетіння, за якими і виготовляє свої прикраси з бісеру.
🪡Щойно з’являється вільна хвилинка, одразу ж береться до свого улюбленого заняття. Майстриня наполегливо працює над підвищенням професійного рівня робіт з бісеру та натурального каміння, удосконаленням виконавської майстерності, утвердженні свого власного почерку.
🌼Яких тільки виробів немає у творчому доробку Лариси Василівни! У техніці бісерного ткацтва майстриня виготовляє ґердани, пояси, нашивки на сорочки, серветки, браслети, кольє, сережки та намиста. Вироби вражають своєю неповторністю. Пані Лариса завжди охоче ділиться своїм талантом, даючи майстер-класи, які організовує Публічна бібліотека.
🌹 Лариса Василівна учасниця районних, міських, обласних свят, фестивалів та виставок декоративно-ужиткового мистецтва, а її вироби удостоєні дипломів, грамот та подяк.
🌺Тож знайомтесь з бісерним світом Лариси Василівни Міщанчук!
Перглянути відео за посиланням:

Комментариев нет:

Отправить комментарий