среда, 9 декабря 2020 г.

Сатирик-гуморист, наш земляк О.Г.Височанський

                    Сатирик-гуморист,наш земляк О.Г.Височанський
     Олександр Григорович Височанський талановитий український поет,сатирик гуморист,член Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України,лауреат Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського, а віднедавна й лауреат літературної премії імені Павла Добрянського (2020р.). 
      Наш земляк –антонівчанин Олександр Григорович частий гість у бібліотеках, дитячих садочках та школах. І сьогодні ,9 грудня, в свій день народження він завітав до Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради,щоб поділитись з читачами своїм творчим доробком.Під час зустрічі поет презентував свою нову книгу гумористичних і сатиричних творів «Поцілунок троянди». За високохудожність творів,примноження надбань української літератури в галузі гумору збірка відзначена премією ім. Павла Добрянського, якою автор висвітлює за допомогою гумору свій погляд на реалії нинішнього життя. Учасники зустрічі з захопленням вслухалися в кожне слово поета 
       Учасники заходу, шанувальники творчості поета, побажали шановному Олександру Григоровичу міцного здоров”я,натхнення,та цікавих творчих здобутків. До свята в бібліотеці оформлено книжкову виставку «…В поета сила є така Іще не звідана до краю…».







Комментариев нет:

Отправить комментарий