четверг, 2 декабря 2021 г.

Територія добра і милосердя

 


З грудня щорічно відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Цей день є нагадуванням людству про обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

До Міжнародного дня людей з  інвалідністю в приміщенні центру  соціально- психологічної  реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» в с. Гнатків завідуюча Гнатківською сільською  бібліотекою-філіалом провела  Годину доброти.

 Вихованці почули розповідь про відомих людей в історичному минулому  та сучасних українців, які  мали і мають великі проблеми зі здоров`ям, але незважаючи на це досягли значних успіхів у  політиці, мистецтві та спорті. Бібліотекар також презентувала книжкову виставку «Попробуй зроби сам» і пригостила вихованців солодощами.

Завдання бібліотеки і надалі забезпечувати інтелектуальний доступ до інформації читачам з обмеженими можливостями, сприяти їх соціальній адаптації, розвитку творчих можливостей, щоб вони почували себе повноцінними членами суспільства.





Комментариев нет:

Отправить комментарий