пятница, 17 декабря 2021 г.

Знайди свою книжку!


Публічна бібліотека Томашпільської селищної ради та бібліотека-філія для дітей долучилися до Національного тижня читання. Саме тут, в нашій бібліотеці,на читачів чекають цікаві книги та тематичні підбірки. Можливо, серед них виявляться й ті, які ви давно хотіли прочитати.
В країні Національний тиждень читання відбувається вперше і триватиме з 13 по 19 грудня. Проходить він за ініціативи і підтримки Українського інституту книги. Головні гасла акції: “Знайди свою книжку!” та “Знайди книжку для дитини – відкрий їй можливості в майбутньому”.Тим, хто лише на початку цього шляху, слід шукати на сторінках своїх улюблених видавництв чи в книгарнях та бібліотеках.Закликаємо долучитися до загальнонаціональної акції #тижденьчитання та пропонують декілька ідей від Українського інституту книги:
1.Сходити/записатися в бібліотеку самостійно або з малечею, обрати книжки для всієї родини і написати про свій досвід.
2.Написати
пост у своїх соцмережах із рекомендаціями українських книжок (перекладних або від українських авторів), цінних саме для вас.
3.Купити книжки у книгарні для когось у подарунок, для себе або для передачі в бібліотеку – і також розповісти про це у своїх соцмережах.
4.Розповісти або написати історію про читання і книжки у вашому житті в соціальних мережах. Чому, як ви думаєте, читання і українські книжки важливі для українців?
5.Влаштувати корпоративний флешмоб з походу в бібліотеки, книгарні або визначити найулюбленіші українські книжки працівників вашої організації.
6.Написати в соцмережах рекомендації книжок на тему, що є найбільш експертною для вашої організації.
7.Закупити українські книжки в книгарні і подарувати їх в обрану вами бібліотеку і розповісти про це у соцмережах вашої організації.
Тож запрошуємо відвідати бібліотеку та долучитися до загальнонаціональної акції #тижденьчитання!












Комментариев нет:

Отправить комментарий