вторник, 22 августа 2023 г.

ПРОЄКТ "МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ" ТРИВАЄ

 ЗАЛІЗНЕ ХОБІ ЛЕОНІДА НЕСТЕРАКА



📚Публічна бібліотека продовжує знайомити з творчими, обдарованими людьми Томашпільської громади. Мова піде про людину, яка закохана в метал і створює з нього дивовижні речі та ще й навчає такому мистецтву молодь - Нестерака Леоніда Івановича. Пан Леонід сьогодні святкує свій День народження. Тож вітаємо учасника нашого проєкту і бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення і нових звершень!
🔰 Зазвичай слово «Зварювання» ніяк не асоціюється з красою, романтикою та високим мистецтвом. Але у вмілих руках метал, зварювальною дугою здатний набувати будь-яких форм і перетворюватися на квіти, тварини чи витончені статуї – і це справжня краса!
🔰 Пан Леонід корінний житель свого рідного історично багатого села Комаргород Томашпільської громади. Закінчив місцеву школу, рідне ПТУ-39, за професією слюсар-авто-електрик та Брацлавський технікум з курсу електрика-монтера сільськогосподарського виробництва. Тут, у рідному селі, створив сім’ю, разом з дружиною виховали двох синів та дочекались онука.
🔰 На життєвому шляху майстра, доводилось працювати на різних підприємствах Томашпільського району, та з 2009 року Леонід Іванович займає посаду майстра виробничого навчання в Комаргородському ВПТУ за спеціальністю електрогазозварювальник. Всі свої навики майстерно передає учням, дякуючи йому, плеяда гарних фахівців з кожним роком зростає, на сьогоднішній день майстер повен сил та творчих задумів, щоб творити свої шедеври і передавати багатий досвід своїм студентам.
🔰 Тож знайомтесь з незвичайним мистецтвом з металу майстра….
Переглянути відеоза посиланням:

Комментариев нет:

Отправить комментарий