вторник, 4 июля 2023 г.

РУБРИКА «ПО КНИГУЄМО!»


представляє: роман Люко Дашвар «ПОКРОВ»

🌹 Люко Дашвар— літературний псевдонім Ірини Чернової. Українська журналістка, письменниця, сценаристка. Багаторазова лауреатка премії «Коронація слова». Не дивно , що твори набули такої популярності, а її романи відзначені преміями конкурсів «Коронація слова» та «Книжка року Бі-Бі-СІ».
📘 Отже, сюжет роману розгортається в далекому 1843 році на Чернігівщині в будинку хорунжого Яреми Дороша, який лежить при смерті. Чому? Бо його прокляла законна вінчана дружина. А все через те, що він покохав іншу та жив, можна сказати, на дві сім'ї. Та дружина прокляла не тільки його, а ще всіх Яреминих нащадків аж до сьомого покоління. Про смерть хорунжого дізнається його коханка, яка вже народила йому сина, та переїжджає до Канади, де лишає нащадкам Яреми великий спадок...
📗 У книзі переплітаються два часових відрізки: історія роду Дорошів, та Майдан і інші події 2013 року. Події, що змінюють не тільки країну, а й життя головної героїні Мар`яни Озерної.
Дівчина потрапляє в самий епіцентр подій: неймовірна історія знайомства з коханим і таке ж неймовірне його зникнення, участь у подіях на Майдані, пошуки нащадків славного козацького роду, які тепер мають змогу стати власниками величезного скарбу. Та не все в цьому житті так безхмарно….
🌼 Якщо ви ще думаєте чи це буде цікаво. Скажемо читайте - це цікаво ще й дуже!






Комментариев нет:

Отправить комментарий