четверг, 13 июля 2023 г.

СКРИНЯ ТАЛАНТУ ВІКТОРІЇ КОТУЗ



🌻 В локальному онлайн-проєкті «Мистецька палітра Томашпілля» продовжуємо знайомити з творчими, обдарованими людьми Томашпільської громади. До кагорти земляків, які бачать красу в навколишньому та захоплюються прекрасним долучається рожнятівчанка В.М.Котуз.
🌾 Говорять: якщо людина обдарована, то за що вона не візьметься, все її вдається. До таких людей відноситься Вікторія Михайлівна Котуз, яка народилася в мальовничому селі Рожнятівка на Томашпільщині. Разом із чоловіком виховують двох прекрасних донечок. Працює Вікторія Михайлівна вихователькою в дитячому садочку. У вільний від роботи час, займається бісероплетінням, вишивкою з бісеру, робить 🐞Скандинавських гномів: створювати їх – дуже захопливе заняття. Можна використовувати різний матеріал, який є доступним, гноми виходять різноманітні, неповторні.
🌈Пані Вікторія створює фотозони, які є окрасою будь якого свята, а світлини, зроблені тут, стають ексклюзивними. Її вироби: квіти з паперу, вазони, вази прикрашають різноматні заходи, в яких бере участь майстриня. 🪴
Співпрацює Вікторія із закладами культури села – бібліотекою та клубом. Чудовий подарунок від майстрині: український оберіг - червону калину, виготовлену з бісеру, отримала сільська бібліотека, виріб прикрашатиме краєзнавчі виставки закладу.
Тож знайомтесь з роботами майстрині. 💕

Переглянути відео за посиланням:https://www.facebook.com/library.tm/videos/581633117519407/

Комментариев нет:

Отправить комментарий