среда, 26 июля 2023 г.

ПРОЄКТ "МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ" ТРИВАЄ

 


Дві Людмили - людям милі.
🌹 Майже кожен у дитинстві малював на стінах. Але якщо тоді нас лаяли, то тепер це можна робити цілком виправдано. Розпис стін в інтер'єрі своїми руками - техніка, яка сьогодні користується особливою популярністю. Адже саме так можна не лише виявити творчість, а й зробити своє житло чи робоче місце неповторним. Сьогодні ми познайомимось з двома Людмилами – Меєчко і Бугайчук, жительками мальовничого, оспіваного в віршах, села Антонівки нашої Томашпільської громади.
🥘 Ці панянки працюють кухарями у шкільній їдальні Антонівського ліцею Томашпільської селищної ради і вони майстрині на всі руки: шиють, в'яжуть, випікають, беруть активну участь в житті села – є учасниками художньої самодіяльності.
💐 А ще Людмили дуже люблять малювати! Вони знайшли оригінальний варіант дизайну приміщення їдальні, наповнили його світлом і додатковим затишком: зі стін до дітвори посміхаються герої мультиків, казок та народних пісень. Нові ідеї оформлення черпаються просто з фантазії.
🧜‍♀️Чудове виконання, яскрава колірна гама - це дзеркало душі жінок, а сам процес малювання став цілющим для Людмил і щоденно робить їх щасливими.
🌼 Тож знайомтесь з арт- мистецтвом антонівчанок, можливо хто щось і для себе підчерпне….
Переглянути відео за посиланням:
https://www.facebook.com/library.tm/videos/669190704629737/

Комментариев нет:

Отправить комментарий