вторник, 26 сентября 2023 г.

УКРАЇНА БАЖАЄ МИРУ


🌺 Кожному з нас завжди хочеться свята і достатку, дружби і радості, затишку та комфорту, а ще – здійснення мрій. Всі ці блага створює МИР. Війна та лихоліття – руйнують всі наші надбання. Як хочеться бути на рідній землі ощасливленим спокоєм та світлими почуттями, милуватись красою краєвидів!
🕊Традиційно, 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні в Україні триває повномасштабна війна, народ бореться за право жити у власній державі, ми як ніколи, усвідомлюємо, що нам найбільше потрібен мир.
🫶 Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою.
📘З нагоди цього свята Публічна бібліотека Томашпільської селищної ради оформила книжкову виставку «Україна бажає миру». До уваги читачів пропонуються книги, що розкривають значущість боротьби за мир для людини будь-якої країни.
📒Представлена література патріотичного спрямування, газетно-журнальні статті про відвагу наших воїнів, національно-патріотичне виховання молоді, благодійність.
🕊🌿Міжнародний день миру - заклик до примирення,порозуміння,спільної роботи по зміцненню стабільності, дотримання прав і свобод людини. Запрошуємо всіх до бібліотеки.🇺🇦



Комментариев нет:

Отправить комментарий