четверг, 14 сентября 2023 г.

ПРОЄКТ «МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ»

 МАЙСТЕР ІНДУСТРІЇ КРАСИ

✂️13 вересня в Україні неофіційно святкують професійне свято - День перукаря. Хоча свято майстрів ножиць та гребінців не затверджено законодавчо, цей день все одно активно відзначають уже довгі роки. В народі кажуть, що зробити людину красивою можуть два майстри – один з них кравець, а другий – перукар. Тож сьогодні мова піде про представницю індустрії краси, перукаря Марію Миколаївну Продан.
Після закінчення Комаргородської ЗОШ юна Марійка поступила в Вінницьке Професійне Училище №7, та здобула там одну з найдавніших і найшанованіших професій: «Перукар (перукар-модельєр); візажист (ІІ ступені)».
Кар’єрний ріст Марії розпочинався нелегко: «Працювала найманим працівником місті Вінниці, хоч було важко, та зате який досвід отримала! Згодом відкрила власну справу. Не помітила, коли за плечима десять років стажу – на улюбленій роботі» Пані Марія зізнається: «Працювати перукарем дуже цікаво, хоча дуже відповідально. Адже вдало підібрана зачіска, вмілий макіяж можуть не тільки змінити зовнішній вигляд людини, але й поліпшити її внутрішній стан, зробити її на певний час щасливою. Я не перестаю вчитись чогось нового, тому що б’юті індустрія швидко розвивається та й об'єднує вже такі напрямки як косметологію, перукарське мистецтво, нігтьовий сервіс, візаж, макіяж - а цьому потрібно постійно навчатись!»
💄💋 Люди у всі часи прагнули бути красивими, і тому професія перукаря завжди була досить престижною, такою вона залишається й нині. Краса, як відомо, врятує світ, а гарний перукар завжди даруватиме лише красу та своє неповторне мистецтво.
🪞✂️ В умілих руках майстрині Марії Продан ножиці та гребінець створюють справжні дива. Ось погляньте…
Переглянути відео за посиланням:

Комментариев нет:

Отправить комментарий