четверг, 28 сентября 2023 г.

РУБРИКА «ПО КНИГУЄМО!» ПРЕДСТАВЛЯЄ


книгу Володимира Лиса «Іван і Чорна Пантера».

📘Книга «Іван і Чорна Пантера» – черговий літературний експеримент від талановитого українського письменника сучасності Володимира Лиса.
📙Події роману «Іван і Чорна Пантера» розгортаються швидко і непередбачувано. Поліське село Кукурічки, в якому проживає юродивий Іванко, закохався у дівчину з обкладинки темношкіру супермодель Таумі Ремпбел, на прізвисько Чорна Пантера. Вона стає справжнім кумиром для Івана, який мріє зустрітися зі своїм божеством й ретельно охороняє свої почуття, мріючи про романтичні стосунки. У своєму дитячому серці Іван побудував храм надії і навіть заходився вивчати англійську мову, аби при зустрічі зі своєю коханою, виразити свою любов на «чудернацькій мові».
🌺Останньому парубку на селі Івану, годі й шукати, й сподіватися на зустріч з коханою! Та він має дещо, що належить Чорній Пантері – череп могутньої африканської чаклунки, на якому тримається вся слава та успіх супермоделі.
🐈‍⬛ В якийсь момент за неймовірного збігу обставин їхні долі перетнуться. Хоча насправді Таумі ніяке не божество, звичайна собі спадкова африканська жриця. І щойно вона про це дізналася, «уже їй був час вирушати в далеку Україну на пошуки давнього поховання, із якого треба вилучити череп могутньої чаклунки, бо інакше Пантерина слава закінчиться...»
🎋Модель вирушає у загадкову Україну до Йвана з Кукурічок… І ось вони зустрілись, звела їх магічна мета моделі, від якої вона і знепритомніла, а мрія парубка побачити красуню, доторкнутися до її тіла нарешті збулася! «Зомліла,-констатував він. Злякався не на жарт. Тоді взяв її на руки і, тужачись підняв. Щасливішої і водночас зляканішої людини не було в ці хвилини на світі. Іван вдихав пахощі найпрекраснішої жінки на землі….»
📔І це не кінець неймовірної історії, попереду ще багато цікавого і несподіваного. Читайте, переживайте, можливо і кепкуйте, та книга не залишить байдужим нікого - це факт…



Комментариев нет:

Отправить комментарий