четверг, 2 ноября 2023 г.

Бібліотеки-Хаби


💻 17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проєкт «Дія.Освіта», який в унікальному форматі поєднує можливості навчання, розваг і профорієнтації.
🖥Дія.Освіта — наступний етап еволюції проєкту «Дія.Цифрова освіта», який розпочався у 2020 році і зосереджений на цифровій грамотності і навичках. Відтоді на платформі зареєструвалися майже 2 млн українців, а близько 75% користувачів подивилися всі випуски обраного курсу й отримали сертифікати. Тепер ця ініціатива стає ще глобальнішою.
🧑‍💼👩‍🔧На платформі можна знайти більш як 50 нових освітніх серіалів про професії, що мають найбільший попит на ринку праці - бариста, барбер, дизайнер, таргетолог, тестувальник, шеф-кухар та інші. Після успішного завершення навчання кожен отримує сертифікат, який можна додати в резюме.
Для того щоб розвинути нові навички, зробити перші кроки в омріяну професію потрібно зареєструватись на оновленій платформі Дія. Освіта.
📱В Публічній бібліотеці Томашпільської селищної ради пройшло навчання користувачів на якому вони зареєструвалися на платформі Дія.Освіта, переглянули серіали про професії які зацікавили, дізнались багато нового та корисного.



Комментариев нет:

Отправить комментарий