среда, 26 апреля 2023 г.

МАЙБУТНЄ ПЛАНЕТИ У НАШИХ РУКАХ – КОНКУРС МАЛЮНКА В БІБЛІОТЕЦІ



🌏 22 квітня відзначається Всесвітній день Землі – загальнолюдське, символічне свято любові та турботи за наш спільний дім. З цієї нагоди в Публічній бібліотеці Томашпільської селищної ради відбулися підсумки місцевого туру Всеукраїнського конкурсу малюнка «Майбутнє планети у наших руках», тема року якого - «Вплив війни на природу України: наслідки та шляхи відновлення».
🌏 Тридцять сім учасників конкурсу - учні шкіл Томашпільської громади, здобувачі освіти училищ, юні читачі сільських бібліотек філій Публічної бібліотеки та бібліотеки для дітей, відтворили проблеми знищення природи України в результаті війни, наголошували через малюнок на бережливе ставлення до природи та навколишнього середовища, своєю творчістю закликали до відновлення і збереження природних ресурсів в Україні. Членам журі конкурсу нелегко було визначити переможців, тому призові місця не присуджувались, всі автори найкращих малюнків стали переможцями конкурсу!
🌏 Змагалися юні художники трьох вікових груп: віком від 6 до 10 років; від 11 до 14 років; 15 до 18 років.
🌏 Переможцями у першій групі стали: Іванова Діана с Гнатків, Ніколишена Софія с .Паланка, Лукіянчин Тарас с. Гнатків.
🌏 Переможці у другій групі : Лукова Аріна с. Горишківка, Кмитюк Марічка с.Пеньківка, Сауляк Вероніка с.Вила, Надкринична Настя с.Гнатків, Мельник Ангеліна с.Ракова. Ніколішина Ніна с. Паланка, Червань Настя смт. Томашпіль, Чорна Даша та Невинська Аріна смт Томашпіль, Сташко Діма с. Антонівка.
🌏 Переможцями у третій групі стали: Сивулько Анна с. Ракова, Бондар Аліна с Липівка, Котуз Юлія с. Рожнятівка, Вербовецька Анастасія с. Гнатків.
🌏 Всі малюнки учасників конкурсу презентувалися на виставці бібліотеки філії для дітей та в читальній залі Публічної бібліотеки.
🌏 Вітаємо переможців та вдячні всім учасникам конкурсу, адже в їхніх роботах стільки тепла та турботи, хвилювання за нашу рідну українську землю!
🇺🇦ВІРИМО І ЗНАЄМО - ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!🇺🇦

Переглянути відео за посиланням;

Комментариев нет:

Отправить комментарий