пятница, 27 октября 2023 г.

РУБРИКА «ПО КНИГУЄМО!» ПРЕДСТАВЛЯЄ

книгу : Світлана Талан «Букет улюблених квітів»

💐📘Світлана Талан лауреат конкурсу «Краща книга року – 2019» в номінації «Сучасна література». Її роман «Букет улюблених квітів» - знаходиться серед 10 кращих книг сучасності . За багаторічну просвітницьку та волонтерську діяльність, популяризацію української літератури, письменниця відзначена Міжнародною патріотичною медаллю Івана Мазепи.
…«Тома підбігла до мами присіла біля неї і покликала: мамо, ти мене чуєш? Жінка лежала з розплющеними очима, але не ворушилася»…
📙З перших сторінок книги стикаєшся з трагічною загибеллю молодої жінки, матері двох маленьких близнючок Тамари і Галини . Сімейні таємниці через які так непросто складається доля вже дорослих сестер.
У річницю маминої загибелі Тамара зустрічає на кладовищі чоловіка, який називає себе знайомим дитинства матері. Та молода жінка розуміє, що він знає більше, ніж говорить : «Жінка раптом зауважила ,як прикипів поглядом до зображення матері цей чоловік. Це ви прислали кошик квітів ? – озвучила своє раптове припущення Тамара. »
🌸Основна містика в романі закручена біля лілій. Хто цей таємничий нічний гість , який щоночі кладе біля порога Тамари букети її улюблених запашних квітів? Адже вони багато означають для головної героїні. «Тамара знову побачила на ганку букет лілій. До сьогодні невідомий приносив непарну кількість квітів, а зараз ,ніби залякуючи, залишив дві…»
📒Попри все у книзі розповідається про життя інших героїв: романтичні зустрічі Марини і Слави ,та запізніле, несміле, чисте кохання літніх людей Лізи та Миколи.
З кожним епізодом інтерес підігрівається і хочеться чимдуж дізнатись розв‘язку, та загадка лишається нерозгаданою до кінця книги.
🌼📗Читайте, відкривайте та осмислюйте кожну грань творчого доробку письменниці.


Комментариев нет:

Отправить комментарий