понедельник, 2 октября 2023 г.

Цінителів книги привітали з професійним святом

 


Традиційно, в останній день вересня, в Україні відзначають День бібліотек. З цієї нагоди в актовій залі Томашпільської селищної ради у невеличкому, дружному колі зібралися працівники бібліотек Томашпільської територіальної громади.

Вітаючи присутніх з прийдешнім професійним святом голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський зазначив, що ми нині живемо в час стрімкого розвитку інновацій та технологій, коли всі забувають про книжку, користуючись більш сучасними видами техніки для розширення своїх знань. І саме працівники бібліотек завдяки своїй щоденній, клопіткій праці допомагають дорослим читачам та дітям цінувати й берегти інтелектуальне і духовне багатство, ідентичність та самобутність нації.

Валерій Федорович щиро подякував кожному бібліотекарю за плідну працю, за громадську позицію, волонтерську діяльність з допомоги воїнам ЗСУ. Побажав нових творчих здобутків, міцного здоров’я, домашнього затишку, побільше хороших читачів, невичерпної енергії, творчої наснаги та найголовнішого - нашої спільної перемоги і миру.

Від імені директора публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради Тетяни Кушнір до присутніх звернулася головний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту і туризму Інна Карпин. Вона тепло привітала усіх присутнім зі святом та з приємністю повідомила, що наша публічна бібліотека визнана переможцем в обласному конкурсі буктрейлерів «Незламна, єдина – Україна моя!». У зв’язку з цим Тетяна Ярославівна поїхала на нагородження до Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отаманського. Щиро вітаємо переможців!

За багаторічну творчу працю, активну популяризацію книги, вагомий особистий внесок у бібліотечну справу та з нагоди професійного свята грамотами та грошовими винагороди від селищної ради було відзначено завідувача бібліотеки-філії с. Антонівка Валентину Дідик, завідувача бібліотеки-філії с. Ракова Ольгу Кондратову, завідувача Томашпільської бібліотеки-філії для дітей Євгенію Кукурудзу, завідувача бібліотеки-філії с. Липівка Тетяну Тіманову, бібліотекаря по інформаційних та комп’ютерних технологіях Олександра Хвостецького.

Теплу і щиру атмосферу зустрічі підтримував ведучий Олег Стебельський. Приємним музичним дарунком для присутніх стали ліричні українські пісні у виконанні працівників центру культури і дозвілля Віталія Мельника, Людмили Базюк та Лариси Лімчук, які додали бібліотекарям ще більше святкового настрою.

Зі святом вас, шановні бібліотекарі! Завдяки вашій праці Україна неодмінно залишатиметься країною освічених і духовно багатих людей.













Комментариев нет:

Отправить комментарий