пятница, 27 октября 2023 г.

РУБРИКА «ПО КНИГУЄМО!»


📖 пропонує книгу Наталі Підлісної «Про жінок за 50. Психологія вікових змін».
🖊 📔Відгук про цю книгу мав бути 10 жовтня в день ментального здоров’я, тому що йдеться в ній про психологію жіночих вікових змін, власне про ментальне здоров'я жінок. Але … з різних причин допис не публікувався, і так зійшлися зірки, що 23 жовтня на сторінці Фейсбук Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна відбулася зустріч з авторкою книги, психологинею, телезіркою Наталею Підлісною.
💻Після перегляду ефіру стало зрозуміло, наскільки актуальна ця книга для багатьох жінок. Якщо вам здається, що щось пішло не так: світ змінився в гірший бік, усі довкола вас не розуміють, та й ви почуваєтеся не надто добре, не встигаєте за сучасним ритмом на роботі й постійно конфліктуєте з родиною – то ця книга для вас!
📌«Коли Люсю, Людмилу Потапівну, несподівано звільнили з роботи, вона запанікувала. Усе-таки вона в цій будівельній організації, яка тепер називається холдингом, а раніше була об’єднаним трестом, віддала двадцять три роки. Їхній відділ кадрів без кінця реструктурували й ось дореструктурувалися до того, що Люся стала непотрібною. Вона повільно користувалася комп’ютером, не всі програми їй далися для освоєння, довго ігнорувала якісь смартфони і додатки, не вела жодних тренінгів для персоналу…, молодь, позаочі називала її Люсіндою Допотопівною... Кому потрібна п’ятдесятишестирічна кадрівниця з обридливим характером? Щодня Люся двічі-тричі плакала, зривалася на колегах, весь час жалілася, діставала причепками новеньких.»
📌«Люся вміла тицяти на кнопки, тож у вільний від готування і скиглення час, почала вивчати комп’ютерний світ. Через сім місяців сидіння в Інтернеті Люся знала всіх топ-блогерів, стежила за молодіжними трендами й несподівано почала вживати молодіжні слова. Діти стали обговорювати з нею якісь програми й надсилати їй посилання на вподобані відео й канали. Люся перестала щодня плакати.»
📔Книжка Наталі Підлісної
– це привід поговорити з жінками і про жінок, повернувши їм право любити, насолоджуватися життям і собою, сміливо дивитися в майбутнє, бо воно є!
❤️Дякуємо за книгу Наталі Підлісної «Про жінок за 50. Психологія вікових змін» видавництву Віхола та Ilona Zamotsna https://www.facebook.com/ilona.zamotsna

Комментариев нет:

Отправить комментарий