понеділок, 22 липня 2024 р.

ПРОЄКТ «МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ»

 Фотомистецтво Анастасії Сарахман: Мандрівка без кордонів і меж.

🎨🖌ПРОЄКТ «МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ» триває! Її продовжує талановита стіняночка Anastasija Sarahman.
🌼Пані Анастасія народилася і проживає в перлині Томашпільського краю селі Стіна. Закінчила місцеву школу, Вінницький центр професійно – технічної освіти технологій та дизайну. Ще навчаючись, дівчина захопилась мистецтвом фотографії. Захоплення виявилося настільки серйозним, що з задоволенням закінчила ще й курси з фотографії!
📸Її фотографії – це безмежна любов до рідного села, його жителів, його багатющої історії, неповторних традицій. Зупинена мить кадру – це вже і є історія, яку фотограф творить для майбутніх поколінь. Розвиваючись у сфері фотографії, Анастасія активно працює зі Стінянським Еко-центром, бере участь у різноманітних заходах та проєктах, де виступає в ролі фотографа. Адже на своїх світлинах авторка передає не тільки зовнішню красу, а щось глибше, магічне, що десь там глибоко у корінні милої її серцю Стіни…
🖼Окрім фотографії, Анастасія має ще дуже багато захоплень, з якими Мистецька Палітра неодмінно вас познайомить. А поки що, спішімо насолоджуватись роботами талановитого фотографа, мандруйте без кордонів та меж, споглядаючи фотомистецтво, зроблене серцем Анастасії Сарахман.
Переглянути відео за посилання;

Немає коментарів:

Дописати коментар