пятница, 10 марта 2023 г.

Лютий рік –РІК, ЩО НАВЧИВ НАС ЖИТИ І ПЕРЕМАГАТИ!

 

Після восьми років військової агресії проти України (окупований Донбас та окупований Кримський півострів) росія розпочала безпрецедентну повномасштабну війну проти нашої країни. 24 лютого 2022 року збройні сили Російської Федерації напали на Україну.
Десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи неньку Україну. Гинуть найкращі українці, цвіт нації. Серед них − наші земляки, які не задумуючись пішли боронити державу.
В читальній залі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради до річниці повномаштабного воєнного нападу росії на Україну оформлено виставку реквієм: «Лютий РІК: РІК , ЩО НАВЧИВ НАС ЖИТИ І ПЕРЕМАГАТИ!»
Росіяни знищили величезну кількість цивільної інфраструктури, зокрема дитячі садки, лікарні ,бібліотеки та культурні об’єкти, цілі міста і села…
Від агресії росії загинули мирні жителі, безневинні діти…
Мільйони людей стали вимушеними біженцями та знайшли прихисток в інших країнах.
Російське вторгнення стало наймасштабнішим і навіть ще більш смертоносним, ніж будь-який інший конфлікт, що мав місце в Європі після Другої світової війни.
Та протягом всіх страшних днів повномасштабної війни, українці довели, що ми вміємо мобілізуватись та оперативно діяти навіть у найскладніших ситуаціях. За одну ніч уся країна об’єдналась навколо спільної мети — зберегти якомога більше життів. Кожен знайшов своє місце в екосистемі допомоги та продовжує боротись. Сотні тисяч людей приєдналися до волонтерського руху: допомагають у гуманітарних штабах, плетуть маскувальні сітки, закуповують амуніцію тощо. Об’єднані мужністю та рішучістю, українці борються з агресором на всіх фронтах.
Ми обов’язково переможемо! Бо ми – країна незламних і світлих!




Комментариев нет:

Отправить комментарий