пятница, 17 марта 2023 г.

Радилися бібліотекарі громади


16 березня В Публічній бібліотеці Томашпільської селищної ради відбувся семінар бібліотечних працівників - «Бібліотеки Томашпільської громади: аналіз та рекомендації»
Директор бібліотеки представила новопризначених працівників, які в цьому році влилися в бібліотечний колектив - Мойсеєнко Аллу Миколаївну – бібліотекаря дитячої бібліотеки та Сергійчук Оксану Григорівну, бібліотекаря по інформаційних та комп’ютерних технологіях Публічної бібліотеки. Було розглянуто питання звітності за 2022 рік та окреслено пріоритетні напрямки роботи бібліотек на наступний рік, звернено особливу увагу на питання національно-патріотичного виховання, краєзнавчу діяльність, літературно-історичні проекти .
Надано поради щодо створення позитивного іміджу бібліотек та дотримання розпорядків роботи працівників, впорядкування бібліотечних закладів та прилеглих територій.
Методист Публічної бібліотеки надала консультацію щодо переведення бібліотечних фондів відповідно системи універсальної десяткової класифікації (УДК). Наголосила на актуалізації фондів та їх очищення. Довела перспективний графік проведення інвентаризації фондів на 2023-2027 роки. Бібліотечним працівникам громади надано інформацію про обласний конкурс буктрейлерів «Незламна, єдина Україна моя» (березень – вересень), та Всеукраїнський конкурс малюнка «Майбутнє планети у наших руках», темою якого є « Вплив війни на природу України:наслідки та шляхи відновлення» (квітень)
Бібліотекар по інформаційних та комп’ютерних технологіях зробила детальний аналіз ведення сторінок в соціальних мережах та надала методичні рекомендації створення та ведення сторінок бібліотек – філій







Комментариев нет:

Отправить комментарий