среда, 29 марта 2023 г.

Помідори від А до Я

 

🍅🍅
Всі, хто має бодай маленький клаптик землі, знають про самостійне висівання помідорів на розсаду. Хто не обпікався на купованій розсаді, отримавши замість ранніх низькорослих соковитих сортів пізні двометрові стебла з сливочками? Тож перше правило городника: сій своє! Власна розсада в парнику чи на підвіконні – не підведе! Головне розібратися – коли сіяти помідори , як садити їх на розсаду.
Здавалося б, нічого складного: посіяв , розсадив, пересадив. Але скільки розчарувань чекає на господаря, якщо не підготуватися як слід та не дотримуватись технології вирощування томатів! Ось уже перші сходи, перші листочки тішать око, і ось уже уявляються перші плоди на майбутніх могутніх кущах… Але стебельця чомусь ростуть кволі, довгі, бліді. Одразу виникають запитання: як правильно сіяти помідори, як виростити розсаду щоб стебла були могутніми і здоровими.
📔📙📕Отож, щоб не трапилось таке з вашою розсадою, прес виставка «Помідори від А до Я», організована на абонементі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради, допоможе корисною порадою.




Комментариев нет:

Отправить комментарий