четверг, 2 февраля 2023 г.

Ювілейна палітра 2023 року


Справжній зорепад ювілейних дат зарубіжних письменників очікує на нас у лютому 2023 року!
Читати гарні книги та знайомитися з новими авторами завжди класно. Повертатися до авторів знайомих та улюблених з дитинства, також цікаво. Ну, а згадувати бестселери - це взагалі шедеврально! Лютий подарував нам всі ці можливості.
В цьому році ювіляри останнього місяця зими представляють всі можливості - це зустріч із один з найвідоміших представників детективного жанру в літературі, французьким письменником Жоржем Сіменоном, який прославився завдяки серії детективів про поліцейського комісара Меґре (Загалом Сіменон написав близько 80 романів про Мегре.)
На вас чекає творча спадщина американського письменника Ірвіна Шоу Його дилогія «Багатий, бідняк» (1970) та «Вбогий, крадій» (1977), романи «Вечір у Візантії» (про Канни, 1973), «Спогади утрати» (1982) ставали бестселерами, багаторазово перевидавались та екранізувались, увійшли до золотого фонду літератури XX століття.
Бунтівна вдача німецького письменника Бертольда Брехта поведе вас дорогою його «Матінка Кураж і її діти».
Тож до зустрічі в Публічній бібліотеці Томашпільської селищної ради, на презентації книжкової виставки «Ювілейна палітра 2023 року», поки ще її першого розділу « Письменники – ювіляри лютого». Далі буде ще цікавіше!




Комментариев нет:

Отправить комментарий