четверг, 23 февраля 2023 г.

ВІД НАСІННЯ ДО ВРОЖАЮ


🌿🥀 Весна завжди починається несподівано, проте це не означає, що до неї не треба готуватися, особливо, якщо у вас попереду приємні садові і городні клопоти, і тому вже в лютому пора вираховувати час посіву насіння овочів на розсаду.
Лютий, в цілому, можна назвати цілком вдалим місяцем для проведення посіву перцю.
🫑 🌶Адже перець серед городників славиться «тугодумом». Він росте повільно. Саме тому його садять одним з перших. Найчастіше виділяють два основних види перцю: солодкий (овочевий) та гіркий (пряний). Особливою популярністю користується солодкий перець: його додають до салатів та різних страв у ньому багато корисних вітамінів та елементів. Наприклад вітаміну С у ньому міститься більше ніж у цитрусових. Це досить примхлива культура, і щоб виростити розсаду перцю, доведеться трохи попрацювати. Однак дотримуючись всіх рекомендацій, це завдання стає посильним навіть для новачків.
На майстер–класі, який провели садівники-любителі зі стажем, а вони є активними читачами бібліотеки, новачки дізналися коли сіяти перець на розсаду та як робити це правильно.
📘📗📕📖📚Яскравий тематичний прес – перегляд, який організовано на абонементі Публічної бібліотеки, «Від насіння до врожаю», дає відповіді на всі питання стосовно «короля вітамінів» – перцю.🫑 🫑 🫑





Комментариев нет:

Отправить комментарий