четверг, 4 мая 2023 г.

ЦІКАВЕ ПРО ПРОЄКТ


📔Пріоритетним напрямом роботи бібліотек в сучасних реаліях є проєктна діяльність. Публічна бібліотека Томашпільської селищної ради реалізовує локальний онлайн-проєкт «Мистецька палітра Томашпілля». Це проєкт про творчих, обдарованих людей Томашпільської громади.
🌺Кожна людина прагне розкритися і реалізувати себе в цьому житті. І неважливо, коли людина розкриється як творча особистість, адже це може статися як у дитинстві, так і в поважному віці. Найголовніше, щоб розкриття таланту, якогось вподобання все-таки сталося.
🎨 В громаді є багато талановитих людей, творчість яких збагатила б скарбницю культурної спадщини Томашпілля, але не відома широкому загалу мешканців селища. Тому, даним проєктом ми хочемо об'єднати творчих людей селища та сіл, які входять до громади, щоб допомогти розкрити і пропагувати мистецтво у всіх його проявах, а також об'єднати бібліотеку і користувача. Бібліотека вишуковує талановитих земляків, виносячи їх творчість на широкий загал. В олайн-проєкті було представлено самодіяльних художниць Наталію Штифурко та Вікторію Кітурко, майстринь вишивки бісером Віталіну Лимар та лозоплетіння Раїсу Кемінь.
📙📘В планах - відкриття талантів багатьох інших наших земляків для підтримки та збереження культурних традицій регіону. В онлайн-проекті «Мистецька палітра Томашпілля» можуть взяти участь всі бажаючі жителі громади без вікових обмежень. 💛💙 Запрошуємо до співпраці!






Комментариев нет:

Отправить комментарий