вторник, 2 мая 2023 г.

РУБРИКА «ПО КНИГУЄМО!» ПРЕДСТАВЛЯЄ

 

📘📒 Роман Володимира Лиса «Століття Якова» найкращий роман десятиріччя — короноване слово, яке вразило літературну Україну!
📘📒 «Який же я старий, - думає Яків. - Який я старий, Боже мій! Він щойно захитався біля порога своєї хати. Щоб не впасти, схопився за одвірок. Світ кудись поплив…». Книга захоплює з перших слів, з перших рядків. Мимоволі співчуваєш герою і співпереживаєш буремне життя довжиною в ціле сторіччя, насолоджуєшся, аж ніяк не літературною мовою.
До оселі поліського селянина Якова Меха – головного героя роману «Століття Якова» – потрапляє чужа дівчина, яка ставить просте, на перший погляд, запитання: «Діду, а ти любив?». І накочуються хвилі спогадів: про далеке дитинство, про перше драматичне кохання із сусідською дівчиною, про велику любов, яка принесла сімейне щастя, сповнене радощів, здобутків і втрат. Про вбиті, вкрадені, покалічені життя людей у безжальних м'ясорубках хворих режимів, життя довжиною в ціле століття… Всього не перекажеш, та й не варто - варто читати!
📘📒Нещодавно книга Володимира Лиса «Століття Якова» поповнила полиці сучасної української прози Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради, записуйтесь на чергу! Читайте українське!!!🇺🇦






Комментариев нет:

Отправить комментарий