среда, 7 июня 2023 г.

РУБРИКА «ПО КНИГУЄМО!»

  представляє книгу Мирослава Дочиця «Хліб і шоколад».

📗Сьогодні у нашій рубриці один з найвідоміших письменників сучасності в Україні, прозаїк, публіцист, філософ та журналіст. Його твори б'ють рейтинги продажів в усіх книгарнях, перекладаються багатьма мовами світу. Мирослав Дочинець – володар відзнаки «Золотий письменник України», лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка.
«Хліб і шоколад» - це новели «тонкого литва і холодної чеканки», як зізнається сам автор, часто порівнюваний із бразильським письменником Пауло Коельйо.
📙Читаючи філософсько-психологічні новели відчуваєш щирість від початку до кінця, тому що це про всіх і про кожного з нас.
🌺«Одним у цьому житті потрібен шоколад, другим – хліб, а третім – і хліб, і шоколад. Тому я й назвав так оцю книжку – Хліб і шоколад. Бо вона про нас і нашу насущність. Про наше життя. Коли ситне, а коли пісне. Коли солодке, а коли – не дуже»
Ті хто прочитав книгу, кажуть, що новели можна опорядити в рамку і повісити на стіну, як живописний портрет чи акварельний натюрморт.
❤️«…Цілуйте своїх жінок, цілуйте своїх дітей, цілуйте своїх батьків. Якщо не знаєте, що їм казати, - просто поцілуйте без слів. Устами, поглядом, усмішкою. Поцілунки – те, що лишилося від райської мови.
Сім раз на день обніміть рідну душу, аби наситити одне одного теплом…
Якщо межи вами відстань, то обнімітеся доторком мислі. Райська мова старша за простір і за час. І вона є – раювання любови»





Комментариев нет:

Отправить комментарий