пятница, 16 июня 2023 г.

В ПРОЄКТІ "МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ" ВІДТІНКИ СІРОГО В СВІТЛИХ КАРТИНАХ...


Наталя Віталіївна Звольська народилася селі Кислицьке. Навчалась в трьох школах: Марківській, Кислицькій , Вапнярській № 3.🌺
📗Про себе: « Обожнюю чорний гумор і читати книги. Затята феміністка і невиправна фаталістка. Привела в цей світ двох людей – інтелектуала і революціонера, які стимулюють мене виходити за рамки можливого і ставати трохи добрішою.»
🖌Наталя ніколи не вважала себе талановитою. «Та талант, як явище, не справляє на мене враження, бо навіть найталановитішим світу цього необхідно трудитись, щоб ростити в собі здібності до будь – чого», вважає вона. « Моє ж малювальництво - це виключно виклик власному тілу, яке руйнується. Коли почала сліпнути, то зрозуміла , що іншої можливості може вже й не бути. Саме тому поки бачитиму хоч щось – буду малювати» - ці слова стали девізом Наталі.
🎨А ще, пані Наталя пише вірші, в’яже, шиє, любить випікати різні смаколики. Можливо глядач незабаром познайомиться ще й з іншим творчим доробком цієї молодої талановитої жінки .Та поки що насолоджуймося її портретами, виконаних в стилі графічної техніки.
Переглянути відео за посиланням:

Комментариев нет:

Отправить комментарий