среда, 8 июня 2022 г.

 

21 травня 2022 р. , у третю суботу травня, в Україні відзначається День Європи. Святкування насамперед спрямовані на поширення ідеї європейської ідентичності та утвердження спільних європейських цінностей. Цьогоріч День Європи в Україні особливий – ми зустрічаємо його в умовах війни. Український народ героїчно відстоює від рашистської навали демократію, свободу, історію, культуру, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи.

Бібліотекарі Томашпільщини – теж на передньому краї боротьби, особливо інформаційної. Публічна бібліотека Томашпільської селищної ради з 2018 року працює в проєкті Програми Європейського Союзу Еразмус+ «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках». В бібліотеках громади оформлено тематичні стенди книжкові виставки та пункти європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай,дізнавайся».

День Європи – чудовий привід висловити подяку Європейському Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами. Сподіваємося, що незабаром Україна стане повноправним членом до ЄС.

#ErasmusPlus35yearsUkraine






 

Комментариев нет:

Отправить комментарий