вівторок, 6 серпня 2024 р.

ПРОЄКТ «МИСТЕЦЬКА ПАЛІТРА ТОМАШПІЛЛЯ» триває!

 

🌻
Її продовжує неймовірно талановита, Катерина Гончар.
💐Народилася Катруся в мальовничому селі Паланка, Томашпільської ТГ. Тут навчалася в рідній школі, тут і навчилася бачити у всьому красу, любити своє рідне село з його гарними звичаями та традиціями. Хист та любов до малювання, Катерина виявила в себе ще в дитинстві.
🎨Мистецтву живопису навчилася в Тульчинському фаховому коледжі культури. Певний час Катерина працювала в Томашпільському будинку дитячої творчості, вела гурток з малювання. Була незмінним вчителем різноманітних майстер - класів, що проводила Публічна бібліотека. Та по справжньому оцінили томашпільчани талант Катерини на фестивалі народної культури «Одвічна Русава», де відбулася виставка декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, на яку юна мисткиня запропонувала свої твори.
🌼На даний час Катерина Анатоліївна працює викладачем декоративно-прикладної творчості в Тульчинському фаховому коледжі культури, навчає основам рисунку. Проводить майстер-класи з флористики, писанкарства, розпису тканин. Працює в техніці батику, виготовляє текстильні іграшки, народні ляльки, серед знакових робіт - традиційні дідухи та павуки, флористичні композиції. Постійний учасник виставок та майстер-класів, Катерина Гончар приймала участь у виставці відродження Національної абетки «Рутенія. Графіка української мови».
🖌У вільний від роботи час художниця займається улюбленою справою, на яку не шкодує ні часу, ні сил.
🌳У своїх творах, пані Катерина звертається до витоків і джерел народної творчості. На запитання: «Що надихає вас на творчість?»- відповіла : «Щирі люди, чудова природа, та життя у всіх його проявах».
🎥Тож запрошуємо відвідати мистецьку галерею Катерини Гончар!
Переглянути відео за посиланням;

Немає коментарів:

Дописати коментар