понедельник, 29 августа 2022 г.

 Військова агресія з боку росії виступила важливим об’єднуючим фактором української нації, формуванні сильного суспільства здатного самоорганізовуватися та зосередити свої зусилля на наближенні дня перемоги. Десятки тисяч людей вимушені були покинути свої домівки, а часто і втративши їх, шукати прихистку в різних регіонах України, які миттєво перебудовувало життя своїх громад з тим, щоб забезпечити їх гідне перебування, допомогти адаптуватися, вирішити питання навчання, організувати психологічну підтримку та дозвілля.

Адаптувалась і набула актуальності робота бібліотек Томашпільської територіальної громади з внутрішньо переміщеними особами. Слід зауважити, що весь цей час бібліотеки працюють у звичному режимі і обслуговують користувачів, зокрема й тимчасово переміщених осіб, яким надається доступ до усіх інформаційних ресурсів .
Наші нові користувачі відвідують бібліотеки, щоб поспілкуватись з бібліотекарями, читачами, вибрати книгу, дізнатись про нове, скористатись послугами мережі інтернет. Про це свідчать проведені змістовні та цікаві заходи, зустрічі з психологом тощо.







Комментариев нет:

Отправить комментарий