понедельник, 12 декабря 2022 г.

Професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу відзначається у третю неділю листопада. У 2022 році День працівників сільського господарства — це 20 листопада

 Сільське господарство -одна з найдавніших та найважливіших сфер людської зайнятості на території України, вона важлива сьогодні та буде важлива завтра.

Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, крім того, з часів Незалежності України, аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

У День працівників сільського господарства України Публічна бібліотека Томашпільської селищної ради організувала тематичну книжкову виставку, якою вітає всіх, хто працює на землі . Вітаємо з професійним святом підприємство ТОВ "Агрокомплекс "Зелена долина", СТОВ «ЛИПІВКА» та всіх аграріїв і щиро вдячні за допомогу, яку ви надаєте бібліотекам Томашпільської громади.
Сьогодні вам доводиться сіяти під ракетним дощем, рятувати поля від шкідників та рашистських паразитів, «конфісковувати» ворожу техніку для потреб ЗСУ, збирати врожай на замінованих полях, ремонтувати трактори й українські танки, платити податки та донатити на армію, на перемогу ! Ви тримаєте аграрний фронт і підтримуєте не тільки продовольчу безпеку в тилу, а й бійців на передовій. Бажаємо міцного Вам здоров’я, гарних і щедрих врожаїв, мирного неба та Перемоги!




Комментариев нет:

Отправить комментарий